Conceptontwikkeling, advisering, project- en procesmanagement
Haegens Management b.v.
Kaldenkerkerweg 20
NL - 5913AE Venlo

Telefoon: +31(0)77 302 0027
Internet: www.haegens.com
E-mail: info@haegens.com
Copyright © 2014 Alle rechten voorbehouden   |   Webdesign door Haegens Management b.v.   |  Disclaimer
Leipzig

Na gereedkomen van het gebied ter grootte van 30 hectare zullen er meer dan 500 woningen, appartementen, een supermarkt en veel openbaar groen zijn gerealiseerd.
Wohnpark Kiebitz GmbH treedt hierbij sinds 1997 op als investeerder, ontwikkelaar en "Erschliessungsträger" hetgeen inhoudt dat wij integraal verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling en realisatie van het gehele gebied Kiebitzquartier.
Met de start van de ontsluiting van het laatste deelgebied ter grootte van 38 kavels, bevindt het project zich momenteel in de afrondende fase. Wohnpark Kiebitz GmbH en Haegens Bau GmbH richten zich hierbij met name op de ontsluiting van het deelgebied, de aanleg van de infrastructuur en de verkoop van bouwrijpe kavels. Bij de realisatie van woningen wordt intensief samengewerkt met strategische partners zoals de Leipzicher Volksbank eG, IIT en Kampa GmbH.
Kampa geldt als een van de meest innovatieve voorlopers op het gebied van duurzame en energiezuinige en energieneutrale woningen in Duitsland en daarbuiten. In het Kiebitzquartier realiseren zij als eerste Fertighaus Hersteller zogenaamde energieleverende woningen volgens het ënergie Effizienzhaus Plus keurmerk ("KfW Energie Effizienzhaus 40").